Zubiarte Shopping Centre

LOCATION 

Bilbao

CLIENT

Zubiarte shopping centre

INTERVENTION AREA

64 sqm

Zubiarte is a unique urban shopping center in Bilbao. The property’s value-added strategy is to revitalize the center by bringing new retail anchors, as well as redesigning the current distribution and customer flow of the scheme.

theleisureway’s task was to produce a striking and innovative play structure that generates an impressive wow effect to improve the leisure offer and attractiveness for children of different ages.
 

The
Inspiration

Showcases and show windows as a source of inspiration. Their designs should be original and eye-catching in order to attract new customers and be memorable.


Kids are imaginative and always are dreaming. The underlying idea was to represent a giant and amusing showcase where children feel like they are dummies. A colourful and mysterious place where lots of things could happen.

It consists of a glassy vertical labyrinth placed between the columns in order to take advantage of the height of the intervention area. It is a permeable play equipment, attractive for kids as much as for adults.

There is a seating area which works as a family meeting point where parents are resting while children play.

First Ideas

Designing and Development

Manufacturing Process, Construction and Installation

Certification and Start-up

Go top
Share Zubiarte Shopping Centre Portfolio
Related samples
We use own and third party cookies to improve your browsing. If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Ok More Info.