Magic cube

MADRID

Centro Alegra

CLIENT

Neinver

Neinver asked us to offer a solution to improve the traffic of visitors between the two hemispheres of their shopping centre ALEGRA.

Our goal was to offer a coherent and creative solution to the various factors that impeded flow from the retail to the restaurant area.

The
Inspiration

Firstly, we sought to bring visibility and perspective to the upper levels. Finding a solution here would help to create attraction around the activity at this level. Attractive constructed elements are vital to create an interesting focal point. Our proposal wanted to break the sensation of a static façade….

Our proposal also wanted to generate a leisure activity from the other side of the centre, promote synergies with food and beverage, increase traffic and the average visitor stay time.

We created a transparent cube to play in. With its volume, and high visual impact taking off from its support, it gives the sensation of playing in the air. Visible both day and night it gave a wow effect. Although the piece was integrated within the existing architecture of the building it gave a distinctive visual effect. Apart from being a clean and elegant design, obviously we wanted a healthy and active leisure activity for children. They now formed part of the attraction of the space, in what was previously a static area. 


							

First Ideas

Design

Development

The Result

Go top
Share Magic cube Portfolio
Related samples
We use own and third party cookies to improve your browsing. If you continue browsing we consider you accept the use of cookies. Ok More Info.